Turning Everyday Women Into Fashionistas, adding ‘chic’ into your wardrobe

Our Instagram Story

What our customers say…

  • 4 star review  Tudung terkini yang cantik

    thumb Maysarah Ahmad
    6/08/2018

    5 star review  material sangat lembut dan sangat selesa untuk dipakai

    thumb Nadiah Hassan
    5/30/2018

    5 star review  Hari ni order, esok dah sampai.. pantas gila.. kualiti shawl pun terbaik disamping corak yang menarik.. Sangat puas hati..

    thumb Lea Azleeya
    7/14/2018

    5 star review  Jom dapatkan tudungkini sekarang untuk hari raya korang..senang dibentuk ,meletop dan cantik ..

    thumb Siti Rakna Zaini
    5/30/2018

    5 star review  Penghantaran yang cepat, packaging yang menarik, pilihan tudung cantik dan menarik. Tudung lembut dan senang dibentuk.. suka sangat

    thumb Shuhaida Kabdy
    7/14/2018

    5 star review  Penghantaran yang pantas, kain yang berkualiti dengan corak2 yg menarik

    thumb Bebelan Cik Min
    7/16/2018

    5 star review  Tudung is very limited.. Cantik Sgt!! Very recommended. !!

    thumb Nurnabilah Nadhirah
    6/09/2018

    5 star review  Cantik, menarik dan saya terpikat untuk memakai tudung ini.

    thumb Fazlina Zubaidi
    5/31/2018

    5 star review  Tudung kini.....cantik terletak n mudah dibentuk

    thumb Radziah Abdullah
    6/10/2018
  • 5 star review  Cantik!! Selesa dan mudah adjust labuh yang bersesuaian.. delivery pun super fast!! mmg x sia2 beli tudung ni

    thumb Siti Awadah
    7/24/2018

    5 star review  Warna yg cantik....selesa...sesuai di gayakan dlam apa jua situasi

    thumb Ita Nor
    6/10/2018

    4 star review  Material sesuai untuk berkaca mata dan terletak dan sesuai digayakan

    thumb Najat Nabilah Ezzuddin
    5/30/2018

    5 star review  Nice and great tudung

    thumb Yusrahimi Yusoff
    6/10/2018

    5 star review  Cantik.. Selesa... Dan mudah dipakai...

    thumb Meilorina Medina
    6/10/2018

    4 star review  Tudung yang sangat cantik dan selesa

    thumb AMir AHmad
    5/30/2018

    5 star review  Material yang senang dibentuk. Corak yang lain dari yang lain. Bila received after i order online, wow cantiknya kotak. Seronoknya shopping dengan tudung kini.

    thumb Bella Idura
    7/14/2018

    5 star review  Terbaikkkk...tudungkini selesa dipakai dan senang untuk menghiasi wanita muslimah...

    thumb Nick WLc
    6/10/2018

    4 star review  Tudung kini baaaaanyak sgt choice smpi xtau nak pilih mana!!.. kain lembut sgt tak perlu iron pun sesuai utk ibu ibu mcm saya yg selalu nak cepat.. rugi tak grab satu!

    thumb Siti Zaileha
    5/31/2018
  • 5 star review  I love tudungkini , material is ok . Harga pun murah

    thumb Aimi Najihah Zanal Bidin
    5/30/2018

    5 star review  Rambang mata tau tengok tudung kat tudungkini ni. Cantik and trendy sangat. Packaging dia pun sangat okay..ade bubble wrap so box tudung yang cantik tu takkan kemek atau rosak . Berbeza dengan seller biasa dia tak bungkus dengan bubble wrap so kadang2 box kemek.. Dari segi penghantaran pula.Cik iena beli hari rabu minggu lepas n dapat tudung pada hari jumaat lepas. ianya blh dikatakan cepat. Berbeza dengan brg kita beli online yg transfer2 duit kt instagram tu..haaa tu kene bersabar banyak😂 😂 😂 dari segi design dan kualiti kain sememangnya tip top. Sangat banyak pilihan design untuk korang pilih 🙂

    thumb Iena Wahab
    7/17/2018

    4 star review  1st time, design n pattern cantik

    thumb Faridah Mahanum Mohd Bakri
    5/31/2018

    5 star review  Cantik sangat tudung kini , material kain dan kualiti sangat berbaloi dengan harga , mudah terbentuk di muka , jahitan kemas , kain tak panas dan corak2 semua lawaa ..

    thumb Qaseh Dalia Sufura
    7/08/2018

    5 star review  Sesuai dan menarik utk remaja masa kini

    thumb Airul Azmer
    5/30/2018

    5 star review  Corak yang menarik dan jenis kain yang selesa . Sesuai digayakan dengan pelbagai cara .

    thumb Dila Noradila
    5/31/2018

    5 star review  Senang pakai dan sejuk.mudah dibentuk & material yang best!

    thumb Olind Ganam
    5/30/2018

    5 star review  Selesa,mudah & menarik untuk kaum wanita..sesuai untuk di pakai semua usia ..bergembira di hari raya dengan tudung.kini

    thumb Rosniza Sulaiman
    6/10/2018

    5 star review  Memang bagus and terbaik

    thumb Suhailijah Jairi
    6/09/2018